Sunday 29 April 2012

Oded Fehr

Pravidla
  • Při používání layoutu musíte uvádět na dobře viditelném místě všechna credits. Soubor s html verzí, jak je použita na tomto ukázkovém blogu, stáhnete spolu s kódem pro design. Respektujete tak autorská práva nejen tvůrce vzhledu, ale i autorů použitých obrázků.
  • Není dovoleno měnit jakoukoli grafickou část přiloženého pozadí a záhlaví. Jakékoli změny v designu je možno provádět pouze v Návrháři šablon, a to změny písma, stylů a barev. Jestli se vám něco nezdá na samotných obrázcích, layout si nestahujte a nepoužívejte.
Jiná pravidla nejsou. Užívejte při nejlepších úmyslech :).

Použití
Není nic snazšího. Stáhnete si .txt soubory, na které je odkázáno v Download layout. Obsah textarey na záložce Download layout vložíte do blogu pomocí záložky Design, kde najdete podzáložku Upravit HTML a na ní textové pole, které celé smažete a vložíte celý zkopírovaný text. Pak v Prvcích stránky vytvoříte miniaplikaci Odkazy, kam si vložíte všechny linky ze zdejšího boxu Credits (můžete box pojmenovat různě, ale všeobecně přijatelný a internacionální název je tento). Potom už můžete směle začít blogovat, či v blogování plynule pokračovat :).
Z estetického hlediska doporučuji vkládat do polí v Prvcích stránky co nejméně obrázků (nebo alespoň obrázky v barvách layoutu), aby blog nevypadal strakatě a přeplácaně.

Vaše Lostris

No comments:

Post a Comment